weer een maand verder, one month further - Reisverslag uit Willemstad, Curaçao van duppy-zeilboot - WaarBenJij.nu weer een maand verder, one month further - Reisverslag uit Willemstad, Curaçao van duppy-zeilboot - WaarBenJij.nu

weer een maand verder, one month further

Door: Wim en Marjorie

Blijf op de hoogte en volg

30 Juli 2018 | Curaçao, Willemstad

Wij zijn alweer een maand verder, in die maand hebben we Seagull flink onderhanden genomen.
MAAAAr oooo MAAAAR er zijn grote dingen op komst!!!!.
We willen er nog niets over vertellen tot dat de zaak rond is.
Maar als het rond is moet ik flink aan de bak om het een en ander uit moet zoeken.
Intussen hebben we hier weer die verse vrienden gemaakt die ook de zelfde idee hebben waar wij ook naar toe willen, En ook daar over willen we nog niets vertellen om de zaak spannend te houden.
Het is totaal geen race waar we aan mee gaan doen, een ieder vaart zijn eigen weg naar ????? en uit eindelijk komen we weer bij elkaar na X dagen.
We overleggen nog met elkaar of we moeten wachten op het einde van het Hurricane seizoen, of dat we eerder weg kunnen gaan maar dan de andere richting op.

We are already a month further, in that month we have done a lot of work on the Seagull.
BUT oooo BUT there are big things coming !!!!
We do not want to say anything about it until the case is finished.
But when it's finished I have to go to work to figure everything out.
In the meantime we have made new friends again who also have the same idea where we want to go. And we do not want to say anything about it keeping things exciting.
It is not a race that we are going to participate in, everyone goes their own way to ????? and finally we come together again after X days.
We are still discussing whether we should wait for the end of the Hurricane season, or whether we can leave earlier, but then go the other way.

• 30 Juli 2018 - 07:12

Janneke:

Spannend! Leuk hoor, kijk uit naar jullie volgende nieuwsbericht om op de hoogte te blijven. Doe voorzichtig!

• 30 Juli 2018 - 07:26

Jaap En Sonja :

Dat gaat me weer een aantal slapeloze nachten opleveren. Wat gaat er nu weer gebeuren???.
    Gelukkig ben ik niet nieuwsgierig

• 30 Juli 2018 - 09:05

Ruth:

Heb net de film Adrift gezien, ga maar na het hurricane seizoen. Ben heel nieuwsgierig naar het nieuwe avontuur. Liefs Ruth en Mark

• 30 Juli 2018 - 10:05

Ridsert Hoekstra:

SPANNEND !!!! Wat het ook wordt, Marjorie en Wim, succes ermee !

• 30 Juli 2018 - 10:56

An Berkenbosch:

Om de wereld in 80 dagen, Emigreren naar een eiland midden in de oceaan. enz.enz. Hoor of lees het wel.Veel succes,slaap lekker. Groeten AN

• 30 Juli 2018 - 13:57

Elisabeth Und Manfred Sudmann Von Der "Sabby":

Dear Marjorie and Wim,

whatever you both will do - we wish you always good luck and fair winds.

Elisabeth and Manfred

• 30 Juli 2018 - 15:54

Anke:

hoi wim en majori, geweldig dat jullie van die spannende reizen maken, geniet ervan. Ik benijt jullie niet.lieve groet A+F

• 01 Augustus 2018 - 17:32

Malissa Katuuk:

wat heerlijk zeg! En wat een reis! vele groeten uit Den Helder (tandartspraktijk Het Arsenaal ) tandarts Jeroen Langeveld en zijn assistente Malissa Katuuk GROETJES GOEDE REIS VERDER